118
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 1 πκτ
- βούτυρο 310 γρ
- σιρόπι καραμέλας -
- μήλα 4 τμχ
- αχλάδι 4 τμχ
- σταφίδες 150 γρ
- μαύρη ζάχαρη 220 γρ
- κανέλα 2 κσ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.33 κγ
- κάρδαμο 0.25 κγ
- τζίντζερ 0.5 κγ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 120 γρ
- πούδρα αμυγδάλου 120 γρ
- αλάτι -
- ζάχαρη 500 γρ
- χυμός λεμονιού 1 κγ
- γλυκόζη 1 κσ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 4 τμχ
Μία πρωτότυπη και μοναδική συνταγή για μηλόπιτα με βάση από κανταΐφι, και για επικάλυψη, υπέροχο κράμπλ αμυγδάλου. Με μήλα, αχλάδια, σταφίδες, φρέσκο τζίντζερ, και μπαχαρικά. Θα σας καταπλήξει!!
Διάβασε τη συνταγή στο sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr