102
Υλικά
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- ντοματάκια 8 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- ζωμός κοτόπουλο 1.5 λτ
- άσπρα φασόλια 250 γρ
- κοφτό μακαρονάκι 250 γρ
- μπέϊκον 8 φέτ
- σκόρδο 1 σκελ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σέλερι 2 κλων
- καρότο 2 τμχ
- δεντρολίβανο 3 κλων
- δαφνόφυλλα 2 τμχ
- ελαιόλαδο 50 ml
- ξύδι 25 ml
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- αλάτι -
- πιπέρι -
- παρμεζάνα 100 γρ
Θέλει το χρόνο της, αλλά αν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες του Χριστόφορου Πέσκια θα ενθουσιαστείτε από την τελειότητά της. Δεν υπάρχει πιο γκουρμέ φαγητό, λέμε! Υλικά 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά, σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 8 ολόκληρα ντοματάκια από κονσέρβα, σε κυβάκια (ή 2 - 3 μεγάλες ντομάτες φρέσκες) 1½ λίτρο ζωμός κότας* 250 γρ. μεσαία άσπρα φασόλια, τα οποία μουλιάζουμε σ νερό αποβραδίς 250 γρ. κοφτό μακαρονάκι 8 φέτες μπέικον, σε λωρίδες 1 σκελίδα σκόρδου, ακαθάριστη, ολόκληρη, για το βράσιμο των φασολιών 1 μικρό κρεμμύδι, καθαρισμένο, ολόκληρο, για το βράσιμο των φασολιών 2 κλωνάρια σέλερι, σε ροδέλες 2 - 3 μεσαία καρότα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr