by admin

Μινεστρόνε από την Τοσκάνη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Θέλει το χρόνο της, αλλά αν ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες του Χριστόφορου Πέσκια θα ενθουσιαστείτε από την τελειότητά της. Δεν υπάρχει πιο γκουρμέ φαγητό, λέμε! Υλικά 2 μέτρια κρεμμύδια ξερά, σε ψιλά καρέ 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 8 ολόκληρα ντοματάκια από κονσέρβα, σε κυβάκια (ή 2 - 3 μεγάλες ντομάτες φρέσκες) 1½ λίτρο ζωμός κότας* 250 γρ. μεσαία άσπρα φασόλια, τα οποία μουλιάζουμε σ νερό αποβραδίς 250 γρ. κοφτό μακαρονάκι 8 φέτες μπέικον, σε λωρίδες 1 σκελίδα σκόρδου, ακαθάριστη, ολόκληρη, για το βράσιμο των φασολιών 1 μικρό κρεμμύδι, καθαρισμένο, ολόκληρο, για το βράσιμο των φασολιών 2 κλωνάρια σέλερι, σε ροδέλες 2 - 3 μεσαία καρότα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Σούπες
Περισσότερες συνταγές: μινεστρόνε
Χώρα: Τοσκάνη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr