175
Υλικά
- σκαλοπίνια 400 γρ
- φιλετάκια χοιρινά 400 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- philadelphia 120 γρ
- ταλιατέλες 350 γρ
- λάδι 1 κσ
- θυμάρι 2 κλων
Υλικά 400 γρ. σκαλοπίνια από μοσχαράκι γάλακτος ή φιλετάκια χοιρινού 2 κρεμμύδια σε φέτες 1 κ. σ. μουστάρδα Ντιζόν 120 γρ. PHILADELPHIA Light 350 γρ. ταλιατέλες 1 κ. σ. λάδι φύλλα από 2 κλαδάκια θυμάρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr