by admin

ΜΟΣΧΑΡΑKΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Το γιουβέτσι είναι φαγητό φούρνου και γίνεται συνήθως με μοσχαράκι, αλλά και με κατσικάκι ή κουνέλι, και βέβαια το ζυμαρικό είναι το κριθαράκι, το οποίο γιά πολλούς κατέληξε να είναι και συνώνυμο της λέξης γιουβέτσι. Το γιουβέτσι είναι ένα φαγητό που πρέπει να καταναλωθεί αμέσως και ζεστό. Αν μείνει και ξαναζεσταθεί, τρώγεται μεν, αλλά χάνει όλη την γοητεία του!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι γιουβέτσι

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com