97
Υλικά
- μοσχάρι ελιά 1 κιλ
- ντομάτα 2 τμχ
- ντοματοπελτές 1 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κόκκινο κρασί 0.5 ποτ κρασ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- μπαχάρι 2 κόκκοι
- ζάχαρη 1 κσ
Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι (ποντίκι, ελιά) κομμένο σε μπουκιές 2 ντομάτες τριμμένες 1 πυραμίδα πελτές ντομάτας 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1/2 κρασοπότηρο κόκκινο κρασί (κατά προτίμηση γλυκό ή ημίγλυκο) 1 ξύλο κανέλας 2 κόκκοι μπαχάρι 1 κουτ.σ. κοφτή ζάχαρη αλάτι-πιπέρι ελαιόλαδο
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com