by admin

Μοσχαράκι στιφάδο πατροπαράδοτο & αγαπημένο !!!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά συνταγής1 ½ κιλό μοσχάρι, ελιά ή χτένι σπάλας, κομμένο σε μερίδες των 4 εκ. περίπου3/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο1 ½ κιλό μικρά κρεμμύδια για στιφάδο καθαρισμένα1 κ.σ. κοφτό ζάχαρηαλάτι – πιπέρι2 φύλλα δάφνης1 ξυλάκι κανέλας2-3 γαρυφαλάκια4-5 κόκκους μπαχάρι1 φύλλο δάφνης1/3 φλ. τσαγιού ξίδι3/4 φλ. τσαγιού κόκκινο κρασί1 κιλό ντομάτες ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες ή ένα κουτί ντοματάκια κονκασέ100 ml χυμό ντομάτας1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι στιφάδο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mageirikikaisintages.blogspot.com