167
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- μανιτάρια σαμπινιόν 10 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- καρότο 2 τμχ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- φρέσκο βούτυρο 1 κσ
- μπαχάρι 3 κόκκοι
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- θυμάρι 2 κλων
- αλεύρι -
- αλάτι -
- πιπέρι -
Για 4-6 άτομαΥλικά1 κ. μοσχαρίσια σπάλα, σε μικρά κομμάτια10 μεγάλα μανιτάρια σαμπινιόν, κομμένα στη μέση2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα3-4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες2 καρότα, ψιλοκομμένα1/2 φλ. λευκό κρασί1/2 φλ. ελαιόλαδο1 κ.σ. φρέσκο βούτυρο3 κόκκους μπαχάρι1 φύλλο δάφνη2-3 κλαδάκια φρέσκο θυμάριλίγο αλεύριαλάτι & πιπέριΕκτέλεσηΣτεγνώνουμε καλά το κρέας σε απορροφητικό χαρτί, το αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε καλά. Τινάζουμε ελαφρά να φύγει το πολύ αλεύρι. Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας μέχρι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και το αποσύρουμε. Στην ίδια
Διάβασε τη συνταγή στο e-mammm.blogspot.com