64
Υλικά-1 κιλό μοσχάρι-2 κρεμμύδια-1 κιλό ώριμες ντομάτες-1/2 κούπα λάδι-1 δαφνόφυλλο-Αλάτι-ΠιπέριΠροετοιμασίαΣε μία κατσαρόλα βράζουμε νερό και ρίχνουμε το μοσχάρι κομμένο σε κομμάτια. Όταν αρχίσει να βράζει το ξαφρίζουμε και το αφήνουμε να μισοψηθεί. Κατόπιν σε μια άλλη κατσαρόλα σοτάρουμε το λάδι με το κρεμμύδι ψιλοκομμένο,προσθέτουμε και τις ντομάτες ψιλοκομμένες το κρέας σουρωμένο,το δαφνόφυλλο,αλάτι,πιπέρι και 1 ποτήρι [...]
Διάβασε τη συνταγή στο kritikessintages.wordpress.com