76
Υλικά
- μοσχάρι 400 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- μπαχαρικά 1 κγ
- κόκκινο κρασί 50 ml
400 γραμ. μοσχάρι από σπάλα ή ποντίκι 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδο 1 μεγάλη ώριμη ντομάτα τριμμένη στον τρίφτη 1 κουτ. γλυκού πελτέ ντομάτας 1 κουτ. γλυκού μείγμα μπαχαρικών Sparosa για κοκκινιστό αλάτι 50 ml κρασί κόκκινο Μακαρόνια ή ρύζι για συνοδευτικό
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr