by admin

Μοσχάρι λεμονάτο με πατάτες "μπλουμ"

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Στο πατρικό μου σπίτι, όταν μαγειρεύαμε μοσχάρι, κοκκινιστό ή λεμονάτο, πάντα η γιαγιά μου έβαζε τις πατάτες μέσα, "μπλουμ" όπως τις έλεγε και είναι ένας τρόπος να ξεφύγες από τις τηγανίτες πατάτες ή το ρύζι ενώ παράλληλα έχεις ένα νοστιμότατο φαγάκι χωρίς επιπλέον κόπο....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχαράκι λεμονάτο, μοσχάρι λεμονάτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com