by admin

Μοσχάρι με λαχανικά στην κατσαρόλα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκτέλεση:  Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το ελαιόλαδο μαζί με τα λαχανικά και τα αφήνουμε να σοταριστούν σε μέτρια φωτιά για 3-4 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε το κρέας κομμένο σε μικρά κομμάτια, το αλάτι και το πιπέρι. Τα σοτάρουμε 2-3 λεπτά και τα σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε την ντομάτα και το ανάλογο νερό και αφήνουμε να βράσουν για περίπου 1 ώρα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesmamas.com
Κατηγορία: Κρέατα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagesmamas.com