266
Μοσχάρι με σοταρισμένες πιπεριές και καρότα Υλικά 500 γρ. Μοσχάρι σε κύβους 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη 1 κ. γλ. πάπρικα σε σκόνη 1 πιπεριά ψιλοκομμένη 1 καρότο τριμμένο ¼ φλ. Κρασί κόκκινο ¼ φλ. Ελαιόλαδο Αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Πλένουμε το κρέας και το στεγνώνουμε καλά. Ρίχνουμε [...]
Διάβασε τη συνταγή στο nostimesyntages.wordpress.com