191
Υλικά
- ελαιόλαδο 60 γρ
- μοσχάρι ελιά 500 γρ
- κρεμμύδια 80 γρ
- καρότο 50 γρ
- σέλερι 30 γρ
- ντοματοπελτές 50 γρ
- κόκκινο κρασί 40 γρ
- ζωμός κρέατος 600 ml
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- θυμάρι -
- βούτυρο 30 γρ
- αλάτι -
- ελαιόλαδο 15 γρ
- καρότο 75 γρ
- αρακάς 75 γρ
- πράσα 75 γρ
- ζωμός κρέατος 50 γρ
- βούτυρο 15 γρ
- αλάτι -
Το σημερινό σκηνικό του φθινοπωρινού καιρού μας ενέπνευσε για να φτιάξουμε ένα μοσχάρι μπρεζέ με αρακά και καρότο. Υλικά Για το μοσχάρι 60 γρ. Ελαιόλαδο 500 γρ. Μοσχάρι ελιά (σε κύβους πάχους 3-4 εκ) 80 γρ. Κρεμμύδι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Καρότο (σε χοντρά καρέ) 30 γρ. Σέλερι (σε χοντρά καρέ) 50 γρ. Πελτέ ντομάτας 40 γρ....
Διάβασε τη συνταγή στο www.infokids.gr