by admin

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα αντζούγιας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Εκλεκτό κομμάτι, εξαίσια συνταγή διά χειρός Νένας Ισμυρνόγλου. Υλικά 4 φέτες φιλέτου, περίπου 180 - 200 γρ. η καθεμία και πάχους περίπου 3 - 4 εκ. 4 - 5 φιλέτα αντζούγιας (σε βαζάκια μέσα σε λάδι και χύμα σε σούπερ μάρκετ) ξεπλυμένα, ψιλοκομμένα 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες 2 κουτ. σούπας ξίδι από λευκό κρασί 100 ml ελαιόλαδο ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: μοσχάρι φιλέτο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr