by admin

Μοσχαρίσιο ossobuco milanese: το πιο λαχταριστό comfort food!

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το βασικό για τη συνταγή είναι, φυσικά, το κρέας. Αφού μαγειρεύεται με το κόκκαλο (και το μεδούλι του τρώγεται), πρέπει να είναι από καλό κρέας, κατά προτίμηση αγορασμένο από χασάπη που ξέρετε και εμπιστεύεστε και όχι από το σούπερ μάρκετ. Επειδή είναι κομμάτι που χρειάζεται πολύ χρόνο για να μαλακώσει, καλό θα είναι να σιγομαγειρευτεί
Διάβασε τη συνταγή στο foodjunkie.eu
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: οσομπούκο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το foodjunkie.eu