220
Υλικά
- μοσχιοί 2 -
- μοσχοχτάποδο 2 -
- κριθαράκι 300 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ντομάτα 2 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 0.5 φλ
- κόκκινο κρασί 0.5 φλ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- ρίγανη 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λάδι -
Το Σάββατο όπως και κάθε Σάββατο όταν είμαι στην Αθήνα πηγαίνω λαϊκή στους Αμπελόκηπους (Λουϊζης Ριανκούρ ή Δουκίσσης Πλακεντίας), εκεί αγοράζω ψάρια και θαλασσινά από τον φίλο μου τον Μηνά τον «καταπληκτικό», τον βρίσκεις στον δεύτερο πάγκο στην σειρά στην Φθιώτιδος. Αγοράσαμε 2 τσιπούρες πιάσαμε κουβεντούλα, πήραμε τηλέφωνα άλλους γνωστούς μας και μας «φίλεψε» και ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr