64
Υλικά
- αυγά 2 τμχ
- ζελατίνη 10 γρ
- στιγμιαίος καφές 4 κγ
- τυρί κρέμα 500 γρ
- κρέμα γάλακτος 650 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- λικέρ καφέ 3 κσ
- ρούμι 3 κσ
- κακάο -
2 μέτρια αβγά 10 γρ. φύλλα ζελατίνης 4 κ.γ. σκόνη καφέ εσπρέσσο στιγμής 500 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα 500 ml Arla κρέμα γάλακτος 150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 2 κ.σ. νερό 3 κ.σ. ρούμι ή λικέρ καφέ 150 ml Arla κρέμα γάλακτος Σκόνη κακάο ή τριμμένη σοκολάτα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr