75
Υλικά
- ζάχαρη 1.5 φλ
- γάλα εβαπορέ 1.5 φλ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- φυστικοβούτυρο 2 κσ
- κρέμα γάλακτος 4 κσ
- γάλα εβαπορέ 2 κσ
- γάλα εβαπορέ 0.5 φλ
- μαύρη σοκολάτα 120 γρ
- κρέμα γάλακτος 160 γρ
Και λέω ιδιαίτερο γιατί o συνδυασμός σοκολάτας και φυστικιού δεν προτιμάται από όλους… Στον πάτο, απαλή κρέμα φυστικοβούτυρου, ενδιάμεσα αφράτη μους σοκολάτας, και τέλος μια στρώση από αλμυρή καραμέλα γάλακτος…. Υπάρχει κάτι ωραιότερο για όσους αγαπούν το συνδυασμό αλμυρού και γλυκού;
Διάβασε τη συνταγή στο projectfood.gr