93
Υλικά
- μπακαλιάρος παστός 200 γρ
- καλαμποκάλευρο 3 κσ
- φαρίνα 0.5 φλ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- φινόκιο 0.5 κσ
- μαύρο πιπέρι -
- σπορέλαιο -
Υλικά Μπακαλιάρος παστός 200 γρ ξεκοκαλισμένος Καλαμποκάλευρο 3 κουταλιές της σούπας. Αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Κρεμμύδια ξερά 2 τεμ μέτρια ψιλοκομμένα Κρεμμυδάκι φρέσκο 1 τεμ ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Πορτοκάλι 1 τεμ τον χυμό του Νερό 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού χλιαρό Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο Φινόκιο 1/2 κουτάλι της σούπας ψιλοκομμένο Πιπέρι μαύρο Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr