64
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 4 τμχ
- μαργαρίνη 1 κσ
- αραβοσιτέλαιο 2 κσ
- ψωμί 3 φέτ
- ψωμί 1 φέτ
- αμύγδαλα 120 γρ
- μαϊντανός 1 ματσ.
- λάδι 2 κσ
- λεμόνι 1 κσ
Κάποια μέρα που θα φτιάξετε ένα τηγανητό ψαράκι αλείψτε το με αυτό το μείγμα για να απογειώσετε τη γεύση του έτσι απλά και γρήγορα. Υλικά: 3 - 4 φιλέτα μπακαλιάρου (όχι παστά) αλάτι αλεύρι λάδι για τηγάνισμα λίγη μουστάρδαΓια την κρούστα1 κ.σ. μαργαρίνη ή 2 κ.σ. αραβοσιτέλαιο 2 - 3 φέτες ψωμί του τοστ ή απλό ψωμί φρατζόλας (ακόμη και μπαγιάτικο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε)1 μικρό ματσάκι μαϊντανό120 γρ. αμύγδαλα 2 κ.σ. λάδι 1 κ.σ. λεμόνι λίγο ξύσμα λεμονιού αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο thisauroikouzinas-syntages.blogspot.com