180
Υλικά
- μπακαλιάρος 600 γρ
- πράσα 500 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- μαϊντανός 0.25 ματσ.
- μουστάρδα 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον Chef Πάνο Σταμούλη ΥΛΙΚΑ 600 γρ. μπακαλιάρο ξαλμυρισμένο ½ φλ. ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 500 γρ. πράσα 2 σκελ. σκόρδο 1 φλ. λευκό κρασί 2 φύλλα δάφνης ¼ ματσ. μαϊντανό 1 κ.σ. μουστάρδα ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr