152
Υλικά
- μπακαλιάρος 1 κιλ
- πατάτες 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- λάδι 0.5 κούπα/ες
- λεμόνι 2 τμχ
- αλεύρι 1 κσ
- κορν φλάουρ 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Ο μπακαλιάρος μπιάνκο είναι ένα πιάτο που φτιάχνουν συχνά στα Επτάνησα και κυρίως στην Κέρκυρα και στην Λευκάδα . Μπορεί να γίνει και με οποιοδήποτε άλλο λευκόσαρκο ψάρι που κάνει για βραστό. Υλικά 1 κιλό μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος κομμένος σε μερίδες 4-5 πατάτες κομμένες κυδωνάτες 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2-3 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 1/2 ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr