by admin

Μπακαλιάρος Στιφάδο / Cod With Pearl Onions

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

   Ένα πράγμα μόνο χρειάζεται αυτό το φαγητό για να ολοκληρωθεί η γεύση του. Φρεσκοψημένο ψωμάκι! Η σάλτσα του είναι τόσο νόστιμη και πλούσια που δε χρειάζεται τίποτα άλλο. Δοκιμάστε το σαν μια διαφορετική ιδέα όχι μόνο για την εθνική γιορτή αλλά και τις υπόλοιπες μέρες της νηστείας. Συνήθως γίνεται με παστό μπακαλιάρο, εγώ δεν τον συνηθίζω οπότε τον έκανα με φιλέτο και σας εγγυώμαι δεν έχασε τίποτα από τη νοστιμιά του.
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: στιφάδο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookandfeed.blogspot.com