67
Υλικά
- φιλέτο μπακαλιάρου 2 τμχ
- ελαιόλαδο 50 ml
- βούτυρο 30 γρ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 1 σκελ
- κονκασέ 200 γρ
- σταφίδες 80 γρ
- κρέμα βαλσαμικού 30 γρ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- ντομάτα 2 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
2 φιλέτα παστού μπακαλιάρου ξαλμυρισμένα 50 ml ελαιόλαδο 30 γρ. βούτυρο Lurpak 2 ξερά κρεμμύδια 1 σκελ. σκόρδο 200 γρ. ντομάτα κονκασέ 80 γρ. σταφίδα Κορινθιακή 30 γρ. κρέμα βαλσαμικού με σύκο Kalamata Papadimitriou 1 φύλλο δάφνης 2 ντομάτες Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr