53
Υλικά:6 μπανάνες10 φλούδες κανέλλα1/2 κιλό κόκκινο κρασί200 γρ. καστανή ζάχαρηΕκτέλεση:Βάζουμε στη φωτιά μια κατσαρόλα με το κόκκινο κρασί, την κανέλλα και την ζάχαρη και αφήνουμε τα υλικά να βράσουν έως του λειώσει εντελώς η ζαχαρη. Στο μεταξύ καθαρίζουμε τις μπανάνες. Όταν η ζάχαρη λειώσει, χαμηλώνουμε τη φωτιά ρίχνουμε τις μπανάνες, στην κατσαρόλα και τις αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5-6 λεπτά.
Διάβασε τη συνταγή στο xortosyntages.blogspot.com