50
Υλικά
- βούτυρο 250 γρ
- μαύρη ζάχαρη 0.75 φλ
- αυγά 4 τμχ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- γάλα 4 κσ
- μπανάνες 3 τμχ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλεύρι ολικής άλεσης 2 φλ
- λιναρόσπορος 1 κσ
- παπαρουνόσπορος 1 κσ
- κουβερτούρα 0.5 φλ
- κακάο 0.5 φλ
- μαύρη ζάχαρη 0.75 φλ
- αλάτι 2 πρέζα/ες
- βούτυρο 50 γρ
250 γρ. βούτυρο 3/4 φλ. μαύρη ζάχαρη 4 αβγά 1 κ.γ. βανίλια υγρή ή κάψουλα βανίλιας 4 κ.σ. γάλα 3 μέτριες πολύ ώριμες μπανάνες 1 κ.γ. σόδα μαγειρικής 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 2 φλ. αλεύρι ολικής άλεσης 1 κ.σ. λιναρόσπορο (αλεσμένο) 1 κ.σ. παπαρουνόσπορο 1 -1/2 φλ. κουβερτούρα 1/2 φλ. κακάο 3/4 φλ. μαύρη ζάχαρη 1 φλ. ζεστό νερό 1-2 πρέζες αλάτι 50 γρ. βούτυρο
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr