66
Υλικά
- στήθος κοτόπουλου 700 γρ
- σησαμέλαιο 40 ml
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 3 τμχ
- σάλτσα σόγιας 50 ml
- λεμόνι -
- πάπρικα 0.5 κγ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Η Ντίνα Νικολάου φτιάχνει κινέζικο με ευωδιά Μεσογείου... Είσαι;Διαδικασία Κόβουμε τα φιλέτα κοτόπουλου σε μπαστουνάκια πάχους περίπου 1 εκ. Σε ένα μεγάλο γουόκ (ή σε ένα βαρύ αντικολλητικό τηγάνι ή σε μια ρηχή κατσαρόλα) ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το σησαμέλαιο (ή το ελαιόλαδο) και σοτάρουμε τα μπαστουνάκια κοτόπουλου για 4 - 5 λεπτά, ανακατεύοντας με ξύλινη κουτάλα, μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν.
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr