134
Υλικά
- φιλέτο ψαριού 700 γρ
- αλεύρι 150 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- παρμεζάνα 150 γρ
- ψωμί 100 γρ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- κουρκουμάς 1 κγ
- πιπέρι 1 κγ
- αλάτι 1 κγ
- μαγιονέζα 150 γρ
- κόκκινα κρεμμύδια 1 τμχ
- κάπαρη 2 κσ
- αγγουράκι τουρσί 2 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- tabasco 3 σταγ
- άνηθος 2 κσ
Μπαστουνάκια ψαριού τραγανά και νόστιμα, βουτηγμένα σε μια υπέροχη & γευστική σως ταρτάρ. Η διαδικασία μπορεί να είναι λίγο χρονοβόρα, όμως η νοστιμιά τους είναι πολύ ιδιαίτερη. Η μεγάλη τους ευκολία είναι ότι ψήνονται στο φούρνο και γίνονται εξαιρετικά χωρίς τη διαδικασία του τηγανίσματος.Τρώγονται ευχάριστα από μικρούς και μεγάλους.Δικά σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es