106
Υλικά
- αλεύρι σκληρό 220 γρ
- αλεύρι για τσουρέκια 220 γρ
- μαγιά ξερή 1 κγ
- χυμός πορτοκαλιού 0.25 κούπα/ες
- ζάχαρη 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 1.5 κσ
- ελιές 60 γρ
Απλό, εύκολο μα πεντανόστιμο. Ο χυμός πορτοκαλιού, του δίνει άρωμα και ελαφρά φρουτένια γεύση. Είναι πολύ απαλό και αφράτο και αξίζει να το δοκιμάσετε. Μην βαρεθείτε να κάνετε τα δύο φουσκώματα. Τα 2 φουσκώματα κάνουν τα ψωμιά ακόμα πιο ωραία και αφράτα! Έτσι όπως είναι, τα μπαστουνάκια θυμίζουν μικρές μπαγκέτες.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com