68
Υλικά
- μοσχάρι 1 κιλ
- ντομάτα 5 τμχ
- πιπεροσαλάτα 3 κσ
- λιαστές ντομάτες 8 τμχ
- λάδι 8 τμχ
- μπαχάρι 4 κόκκοι
- κρεμμύδια 2 τμχ
- δαφνόφυλλα 1 φύλλα
- μουστάρδα 1 κγ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- σκόρδο 2 σκελ
- κόκκινο κρασί 1.5 ποτ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Υλικά 1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μικρά κομμάτια 5 ντομάτες φρέσκιες τριμμένες 3 κουταλιές πιπεροσαλάτα 8 ντομάτες λιαστές σε λάδι 4 μπαχάρια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 φλυτζ. λάδι 1 φύλλο δάφνης 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 ξυλαράκι κανέλλα 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 1/2 ποτήρι κόκκινο κρασί αλάτι, πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.greekmasa.gr