102
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- σάλτσα ντομάτας 4 κσ
- φρυγανιά 2 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αυγά 1 τμχ
- σκόρδο 0.5 κγ
Συνήθως όταν φτιάχνω μπιφτέκια, προσθέτω στο μείγμα του κιμά τριμμένη φρέσκια ντομάτα, επειδή αφρατεύει και νοστιμίζει το φαγάκι αυτό. Αυτή τη φορά όμως πρόσθεσα μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας. Τα μπιφτέκια έγιναν σούπερ νόστιμα και αρωματικά, από τα μπαχαρικά και τα μυρωδικά που ήδη περιείχε η σάλτσα! Πάμε να τα μαγειρέψουμε και παρέα!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com