43
Υλικά
- βούτυρο 90 γρ
- ζάχαρη 100 γρ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 240 γρ
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κγ
- αλάτι 0.33 κγ
Μμμμμμ! Λιώνουν στο στόμα και μοσχοβολούν βούτυρο και βανίλια!!! Για μένα το σημαντικό είναι ότι δεν χάνουν το σχήμα τους... απλά φουσκώνουν λίγο!!! Αφράτα όσο πρέπει... τριφτά όσο πρέπει... και επιπλέον... η ζύμη μπορεί να μπει στην κατάψυξη και να ... εμφανιστεί όταν θέλουμε να έχουμε φρεσκοψημένα μπισκοτάκια!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.com