62
Υλικά
- βούτυρο 60 γρ
- maple syrup 3 κσ
- σιρόπι 3 κσ
- αλεύρι 40 γρ
- ζάχαρη άχνη 50 γρ
- τζίντζερ 1 κγ
- κονιάκ 1 κσ
Καραμελένια μπισκότα / πουράκια, με άρωμα τζίντζερ και κονιάκ. Μοναδικά, τραγανιστά και ταυτόχρονα μαλακά μπισκότα, με έντονα αρώματα και με την καραμέλα να λιώνει στον ουρανίσκο μας.Απλά υλικά και μια ιδιαίτερη τεχνική τυλίγματος έχουν ως αποτέλεσμα ένα διάφανο, δαντελωτό μπισκότο για τον καφέ, το τσάι, το γάλα μας, αλλά και με πολλές άλλες εφαρμογές στολίσματος των γλυκών μας...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es