133
Ετοιμασία Χτυπάμε καλά το βούτυρο με τη ζάχαρη.Προσθέτουμε τους κρόκους , το ξύσμα λεμονιού , το αλεύρι και το σιμιγδάλι.Ανακατεύουμε πολύ καλά.Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε ζύμη πάχους 1εκ περίπου.Με ένα ποτήρι κόβουμε κύκλους διαμέτρου 6εκ , τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για 15-20 λεπτά.Εάν θέλουμε ενώνουμε 2 μπισκότα γεμίζοντας με μαρμελάδα ή πραλίνα σοκολάτας.Καλή επιτυχία!
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com