116
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 200 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- αλεύρι 450 γρ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- πούδρα αμυγδάλου 80 γρ
- μαρμελάδα βερίκοκο 50 γρ
Υλικά για 25 μπισκότα 200 γρ βούτυρο αγελάδας(σε θερμοκρασία δωματίου) 250γρ ζάχαρη 450γρ αλεύρι(μπορεί και παραπάνω, πρέπει να πλάθεται η ζύμη) 1 αυγό 1 βανίλια 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 80 γρ πούδρα αμυγδάλου Για τη γέμιση: 50 γρ μαρμελάδα βερίκοκο ινδοκάρυδο για το πασπάλισμα
Διάβασε τη συνταγή στο suntagesnikoulas.blogspot.com