54
Υλικά
- βούτυρο 50 γρ
- μαύρη ζάχαρη 175 γρ
- μελάσα 175 γρ
- κανέλα 1.5 κγ
- τζίντζερ 1.5 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- γάλα 125 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κσ
- αλεύρι 875 γρ
Όπως είχα γράψει 2 βδομάδες πριν, είχα λάβει μια πρόσκληση και παραβρέθηκα στο εργαστήρι ζαχαροπλαστικής του The Sweet Spot. Οι ευγενικές κυρίες - οικοδέσποινες μας έστειλαν τη συνταγή για gingerbread house καθώς και για το γλάσο που χρησιμεύει ως διακοσμητικό αλλά και κόλλα για τα στολίδια. Επειδή οι συνταγές είναι για μοιράζονται, ακολουθούν οι 2 συνταγές ώστε να μπορεί κανείς να φτιάξει σπιτικά στολίδια - λιχουδιές!
Διάβασε τη συνταγή στο laxanokitsos.blogspot.com