219
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- βούτυρο 180 γρ
- γάλα 1.5 λτ
- στέβια 120 γρ
- ζάχαρη 240 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 180 γρ
- μαστίχα Χίου 15 γρ
- ζάχαρη άχνη -
- κανέλα -
Μπουγάτσα με Στέβια, χωρίς αυγά και με μια πολύ ελαφριά κρέμα σιμιγδαλιού.Ένα παραδοσιακό γλυκό, το οποίο φτιάχνεται με πολλά φύλλα κρούστας, διπλωμένα καλά για κλείσουν μέσα τους την αφράτη και αρωματική κρέμα. Από πάνω πασπαλίζεται με ένα λευκό σύννεφο άχνης ζάχαρης και κανέλας.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es