233
Υλικά
- καβουρμάς 200 γρ
- τυρί φέτα 200 γρ
- κεφαλοτύρι 1 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ντομάτα 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- κανέλα 1 πρέζα/ες
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
Υλικά συνταγής
200γρ. καβουρμάς
200γρ. φέτα
1 φλιτζ. κεφαλοτύρι
½ φλιτζ. κρασί λευκό
1 ντομάτα περασμένη στο μούλτι
1 πιπεριά κόκκινη περασμένη από το μούλτι
1 πιπεριά τσούσκα (καυτερή)
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα κανέλα
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr