74
Υλικά
- αρνίσιο μπούτι 1 τμχ
- πιπέρι 2.5 κγ
- δεντρολίβανο 2 κσ
- δυόσμος 3 κσ
- σκόρδο 4 σκελ
- κρέμα βαλσαμικού 4 κσ
- κόκκινο κρασί 300 ml
- ελαιόλαδο 8 κσ
- σάλτσα σόγιας 5 κσ
- πατάτες 1 κιλ
- σιμιγδάλι ψιλό 3 κσ
- δεντρολίβανο 1 κσ
- μαργαρίνη με βούτυρο 3 κσ
1 αρνίσιο μπούτι (περίπου 2 κιλά) 2 ½ κ.γ. κόκκους πιπέρι 2 κ.σ. δενδρολίβανο 3 κ.σ. δυόσμο 4 σκελ. σκόρδο 4 κ.σ. Κρέμα Βαλσαμικού με Πορτοκάλι και Λεμόνι Kalamata Papadimitriou 300 ml κόκκινο ξηρό κρασί 8 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό 5 κ.σ. σάλτσα σόγιας 2 κ.γ. μουστάρδα Maille Dijon Originale 1 κιλό πατάτες 3 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 1 κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο 3 κ.σ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr