81
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 8 τμχ
- δεντρολίβανο 6 κλων
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λευκό κρασί 1 φλιτζανάκι
- μουστάρδα 2 κσ
- μέλι 1 κγ
- λεμόνι 1 τμχ
- πορτοκάλι 1 τμχ
- κόλιαντρο 0.5 κγ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- σκόρδο 1 κσ
- λάδι 1 φλιτζανάκι
- κονιάκ 1 κσ
- κορν φλάουρ 2 κγ
Δοκιμάστε απίστευτα «ζουμερές» και νόστιμες μπριζολίτσες, λουσμένες με μιαν υπέροχη σάλτσα με κρασί και μέλι, που μοσχοβολάει δεντρολίβανο.Μην παραλείψετε να μαρινάρετε τις μπριζόλες όσο περισσότερη ώρα γίνεται, και σας εγγυώμαι ότι δεν θα έχετε δοκιμάσει πιο τρυφερό κρέας.Πάμε να μαγειρέψουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com