by admin

Μπριζόλες χοιρινές με κρασί, σούμακ και μουστάρδα στο τηγάνι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά4 μπριζόλες χοιρινές2 κ.γλ. θυμάρι 2 κ.σ. μουστάρδα2 λεμόνια ή 1 λεμόνι και λίγο σουμάκ*1/2 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασίαλατι χοντρόφρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεσηΣε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι (1-2 κ.σ.) ή σε γκριλιέρα που έχει κάψει βάζουμε τις μπριζόλες μας να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Όταν πάρουν ωραίο χρώμα, σβήνουμε με το κρασί που το έχουμε αναμίξει με τη μουστάρδα και τα λεμόνια (ή και το σουμάκ),αφήνουμε για λίγο να απορροφηθούν ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: τηγανιά, χοιρινές μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το delicieuses.forumotion.net