116
Υλικά4 μπριζόλες χοιρινές2 κ.γλ. θυμάρι 2 κ.σ. μουστάρδα2 λεμόνια ή 1 λεμόνι και λίγο σουμάκ*1/2 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασίαλατι χοντρόφρεσκοτριμμένο πιπέριΕκτέλεσηΣε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο λάδι (1-2 κ.σ.) ή σε γκριλιέρα που έχει κάψει βάζουμε τις μπριζόλες μας να ροδίσουν και από τις δύο πλευρές. Όταν πάρουν ωραίο χρώμα, σβήνουμε με το κρασί που το έχουμε αναμίξει με τη μουστάρδα και τα λεμόνια (ή και το σουμάκ),αφήνουμε για λίγο να απορροφηθούν ...
Διάβασε τη συνταγή στο delicieuses.forumotion.net