393
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 5 τμχ
- πατάτες 6 τμχ
- ελαιόλαδο 1 ποτ κρασ
- λευκό κρασί 1 ποτ κρασ
- ρίγανη 0.5 κγ
- μουστάρδα σε σκόνη 0.5 κγ
- πιπεριές πράσινες 0.5 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- κεφαλοτύρι 50 γρ
Όταν η γιαγιά μου φοβόταν ότι το κρέας ήταν σκληρό, για να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα, το έφτιαχνε συνήθως στη γάστρα, ώστε να ψηθεί στα ζουμιά του και να μαλακώσει.
Και βέβαια είναι ιδανική μέθοδος, όταν δεν έχουμε χρόνο να είμαστε συνέχεια πάνω από το ταψί.
Και βέβαια είναι ιδανική μέθοδος, όταν δεν έχουμε χρόνο να είμαστε συνέχεια πάνω από το ταψί.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com