by admin

Μπριζόλες χοιρινές στη γάστρα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Όταν η γιαγιά μου φοβόταν ότι το κρέας ήταν σκληρό, για να είναι σίγουρη για το αποτέλεσμα, το έφτιαχνε συνήθως στη γάστρα, ώστε να ψηθεί στα ζουμιά του και να μαλακώσει.
Και βέβαια είναι ιδανική μέθοδος, όταν δεν έχουμε χρόνο να είμαστε συνέχεια πάνω από το ταψί.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com
Κατηγορία: Κρέατα
Περισσότερες συνταγές: χοιρινές μπριζόλες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το faghta-giagias.blogspot.com