240
Υλικά
- ψωμί -
- μασκαρπόνε -
- ζαμπόν φέτ
- σύκα -
- θυμάρι -
- ελαιόλαδο -
- μέλι -
- χοντρό αλάτι -
Είναι όσο πιο απλά γίνεται μα σου προσφέρουν τη μεγαλύτερη απόλαυση γευστικά και οπτικά.Όταν τα σύκα είναι γλυκά και ώριμα, η μασκαρπόνε κρεμώδης και το ζαμπόν αλμυρούτσικο, τότε τί άλλο θες από μερικές φέτες καλού, τραγανού ψωμιού, λίγο λεπτόρρευστο μέλι, ένα-δυο κλωναράκια φρέσκου, αρωματικού θυμαριού και πλούσιο ελαιόλαδο;
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com