59
Υλικά
- μύδια 1 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 2 τμχ
- καυτερές πιπεριές 1 τμχ
- σκόρδο 3 σκελ
- τζίντζερ 1 κγ
- κάρυ 0.5 κγ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- ντομάτα 370 γρ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- μαϊντανός 3 κσ
- φρυγανιά 0.5 φλ
Ο πιο συνηθισμένος τρόπος για να μαγειρεύσουμε τα μύδια είναι
πιλάφι ή μακαρονάδα, διότι με το ρύζι ή τα μακαρόνια ταιριάζουν πολύ γευστικά και συνθέτουν ένα νοστιμότατο, νηστίσιμο οικογενειακό πιάτο.
Εγώ σήμερα θα σας προτείνω “τα μύδια αλλιώς”, μεζεδάκι πικάντικο,
νοστιμότατο και πάρα πολύ ευπαρουσίαστο που θα στολίσει το τραπέζι σας και θ΄αποκτήσει φανατικούς φίλους! Δοκιμάστε τα!
πιλάφι ή μακαρονάδα, διότι με το ρύζι ή τα μακαρόνια ταιριάζουν πολύ γευστικά και συνθέτουν ένα νοστιμότατο, νηστίσιμο οικογενειακό πιάτο.
Εγώ σήμερα θα σας προτείνω “τα μύδια αλλιώς”, μεζεδάκι πικάντικο,
νοστιμότατο και πάρα πολύ ευπαρουσίαστο που θα στολίσει το τραπέζι σας και θ΄αποκτήσει φανατικούς φίλους! Δοκιμάστε τα!
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com