172
Άλλοι το τρώνε λεμονάτο, άλλοι ατζέμ εμένα η προτίμησή μου είναι με ντοματούλα -όχι ότι άμα μου φέρουν και δεν είναι κοκκινιστό θα το σνομπάρω.- αλλά κουβέντα να γίνεται!!Όπως και να έχει είναι ένα πεντανόστιμο φαγάκιΧρειαζόμαστε:½ πακέτο μύδια περίπου 150 gr (εγώ έβαλα και λίγες γαρίδες)1 κρεμμύδι μεγάλο½ ντοματάκι ψιλοκομμένο2 φλιτζάνια του τσαγιού ρύζιδυόσμο1 φλιτζάνι του καφέ τσίπουροαλάτι, πιπέρι, λάδι3 περίπου κούπες του τσαγιού νερό (ίσως χρειαστεί λίγο περισσότερο να συμπληρώσετε)Πάμε να το φτιάξουμε:Κόβουμε το κρεμμύδι σε φετάκια και το βάζουμε σε μία κατσαρόλα με λίγο νεράκι να μαρα
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com