91
Υλικά
- σπορέλαιο 1 φλ
- ζάχαρη 1 φλ
- αλεύρι 2 φλ
- αυγά 6 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- βανίλια 2 τμχ
- τρούφα 1 φακ
- ζάχαρη 2.5 φλ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ζάχαρη 10 κσ
- κακάο 3 κσ
- σπορέλαιο 3 κσ
- κάστερ πάουντερ 2 κσ
Υλικά για το κεικ 1 φλιτζάνι σπορέλαιο 1 φλυτζάνια ζάχαρη 2 φλυτζάνια αλεύρι 6 αυγά 1 φακελάκι μπείκιν 2 βανίλιες 1 φακελάκι τρούφα Σιρόπι 2 ½ φλιτζάνι ζάχαρη 3 φλυτζάνια νερό 1 κ.σ χυμό λεμονιού και λίγη φλούδα Κρέμα σοκολάτα 1 ποτήρι νερού με νερό 10 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 3 κουτ σουπ κακάο 3 κουτ σουπ σπορέλαιο 2 κ.σ (γεμάτες) κουσταρ παουντερ διαλύουμε σε 2-3 κουταλιές νερό
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com