80
Υλικά
- φύλλο Βηρυτού 4 πκτ
- φύλλο κρούστας 4 πκτ
- βούτυρο αγελάδος 1 κιλ
- σουσάμι 500 γρ
- αμύγδαλα 500 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 250 γρ
- κανέλα 2 κσ
- ζάχαρη 2 κιλ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- γλυκόζη 2 κσ
- λεμόνι 1 τμχ
Σίγουρα θα πείτε «Έλεος, ακόμη μια συνταγή για μπακλαβά!» , όμως αυτός διαφέρει στο ότι είναι πολύ μυρωδάτος και αξίζει να τον δοκιμάσετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr