226
Υλικά
- portobello 5 τμχ
- φρυγανιά 7 τμχ
- φυτικό τυρί 4 κσ
- μουστάρδα 150 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
Τα μανιτάρια τα λατρεύω κ διαρκώς ψάχνω διαφορετικούς τρόπους για να τα απολαύσω. Ο τελευταίος τρόπος που τα αξιοποίησα είναι πανέ. Έγιναν λουκούμι κ τα καταευχαριστηθήκαμε. Φυσικά τα έκανα ψητά κ επειδή δεν ήθελα να τα περάσω από αυγό, τα άλειψα με μουστάρδα ώστε να κολλήσει πάνω το τρίμμα φρυγανιά-φυτικό τυράκι. Τα συνοδέψαμε με ένα δροσιστικό ντιπ από γιαούρτι σόγιας με σκόρδο κ δυόσμο. Είναι ένα υπέροχο ορεκτικό, το οποίο μπορείτε κιόλας να το βάλετε κ μέσα σε πράσινη σαλάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr