61
Για την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο!!! Σε ένα μεγάλο μπολ σπάμε τις φρυγανιές σε πολύ μικρά κομμάτια το κακάο και ένα φλιτζάνι ινδοκάρυδο.Ανακατεύουμε. Βάζουμε σε ένα πιάτο το ιδνοκάρυδο και σε ένα άλλο την τρούφα. Βρέχοντας κάθε φορά τα χεριά μας,παίρνουμε λίγη ζύμη και κάνουμε μικρά μπαλάκια. Τοποθετούμε στα χαρτάκια. Τα αφήνουμε στο ψυγείο να τραβήξει υγρασία η φρυγανιά και να μαλακώσουν.
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com