388
Υλικά
- φαρίνα 200 γρ
- αλεύρι ολικής άλεσης 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- μήλα 10 τμχ
- στέβια 2 κσ
Τη συγκεκριμένη μηλόπιττα τη φτιάχνω συχνά... Όχι μόνο στις νηστείες αλλά και σε περιπτώσεις που θέλω να κεράσω ένα γλύκισμα εύκολο, ελαφρύ, υγιεινό και πάνω από όλα νόστιμο σε φίλους μου... Και αυτό το ιδιαίτερο που την κάνει να είναι υγιεινή είναι όχι μόνο ότι χρησιμοποιώ αλεύρι ολικής άλεσης στη ζύμη, αλλά αντικαθιστώ τη ζάχαρη με τη γνωστή σε όλους στέβια. Άλλωστε μία μηλόπιττα δεν χρειάζεται και τόση ζάχαρη χάρη στη γλυκάδα των μήλων... Φτιάξτε την και το σπίτι σας θα μοσχομυρίσει!!! Λίγα μυστικά ακόμα Τη συγκεκριμένη συνταγή την έχω ανεβάσει η ίδια στο site του αγαπημένου μου chef Άκη Πετρετζίκη. Σας επισυνάπτω το link πιο κάτω έτσι ώστε να μπορέσετε να τη διαβάσετε και από εκεί....
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com